Uitnodiging voor bedrijfsbezoek op 13 september bij Identipack

Geplaatst op 17-07-2017

UITNODIGING

Betreft:  Bedrijfsbezoek

Datum:  Woensdag 13 september 2017

Locatie: Identipack, Broekstraat 4 te Someren

Tijd:       Ontvangst vanaf 19:00 uur / aanvang 19:30 uur

Op woensdag 13 september zijn we te gast bij Identipack in Someren, DE groothandel in monsterverpakkingen voor bodem- en water analyses. Graag nodigen wij alle OVS leden uit voor dit bedrijfsbezoek.

Identipack levert monsterverpakkingen voor eenmalig gebruik en geschikt voor meerdere toepassingen. De monsterverpakkingen van Identipack vinden hun toepassing binnen verschillende disciplines. Bij milieuanalyses, microbiologisch onderzoek, controle op legionella, onderzoek van zwembaden, binnen industriële laboratoria en in zijn algemeenheid op die plaatsen waar sprake is van een groot monsteraanbod.

Sinds 1996 is Identipack ISO 9001 gecertificeerd, sinds juli 2015 tevens ISO 140001. De norm van beide ISO certificeringen resulteert in een gestructureerde bedrijfsvoering, waardoor klanten gegarandeerd zijn van een betrouwbare leverancier.

Aanmelden kan via onderstaande link:

Bedrijfsbezoek: Identipack, Broekstraat 4 te Someren

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS