Laatste kans om deel te nemen aan De Nieuwe Winkel Straat

Geplaatst op 07-07-2017

Op donderdag 20 juli vindt om 19.30 uur in het gemeentehuis van Someren de intake sessie plaats van De Nieuwe Winkel Straat-in-actie-traject. Alle (centrum) ondernemers  zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Aanmelden kan via dnws@someren.nl 

Bent u verhinderd op 20 juli en wilt u toch deelnemen, laat dit dan even weten!
Als DNWS geen bericht van u heeft ontvangen wordt het traject zonder u voortgezet.

Uitnodiging Intakesessie DNWS-In-Actie-Traject 20 juli 19.30 uur

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS