Werkzaamheden provinciale weg N266 Someren

Geplaatst op 27-07-2017

De provincie Noord-Brabant vervangt vanaf maandag 21 augustus een duiker onder de provinciale weg N266 ten noorden van de Sluisstraat. Deze duiker ligt onder de weg door en is al meer dan 100 jaar oud en nu aan vervanging toe. Er is geprobeerd deze van binnenuit te herstellen zodat de weg niet afgesloten hoeft te worden. De duiker is dusdanig in slechte staat dat dit helaas niet mogelijk bleek.

De N266 wordt daarom vanaf maandag 21 augustus 6.00 uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen de Brugstraat en de Sluisstraat om de duiker te vervangen. Het doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid via de N279 en de N275. Het lokale verkeer wordt omgeleid via Someren Eind .

Het fietsverkeer heeft geen last van de werkzaamheden en de hulpdiensten kunnen gebruik maken van de parallelweg. Zie hier het kaartje voor de verduidelijking.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Ilse van Schijndel
Omgevingsmanager Provincie Noord Brabant
ivschijndel@brabant.nl | tel: 06- 57 51 75 99

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS