Bijeenkomst over nieuwe EU privacywetgeving op 7 november 2017

Geplaatst op 10-10-2017

Op dinsdag 7 november organiseren de gezamenlijke ondernemersverenigingen van Asten, Deurne en Someren een interessante bijeenkomst over de Nieuwe EU privacywetgeving.
Ben jij klaar voor 25 mei 2018?

Vraagstukken op het gebied van privacy zijn aan de orde van de dag. Denk maar aan datalekken of gegevens die zomaar gedeeld worden. De privacywetgeving is ingrijpend aan het veranderen. Het doel is om de privacy van personen nog beter te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 gaat in alle Europese landen een nieuwe Europese privacywet gelden.

Voor alle bedrijven en instellingen een belangrijk onderwerp. Hoe klein je ook bent, iedereen moet aan de bak!

Elk bedrijf verwerkt namelijk persoonsgegevens. Denk hierbij aan de naam van een contactpersoon bij een klant, maar ook aan alle informatie die je hebt van je eigen medewerkers zoals een kopie paspoort, salarisgegevens en beoordelingsrapporten. Op alle handelingen die je met deze gegevens (kunt) verrichten is privacywetgeving van toepassing.

Ben jij al voorbereid op deze nieuwe wetgeving?

We willen jou geen angst aanjagen maar alleen jouw bewustzijn vergroten. Kom daarom naar deze bijeenkomst en je krijgt precies te horen wat er gaat veranderen en hoe jij je als bedrijf kunt voorbereiden.

Adviesbureau ICTRecht zal aan de hand van praktijkvoorbeelden een antwoord geven op deze vragen en al jullie vragen beantwoorden. Zij zijn gespecialiseerd in de aankomende Europese privacywetgeving.

Programma
19.30- 20.00 Ontvangst
20.00-21.00 Presentatie ICTRecht
21.00-22.00 Borrel met gelegenheid om te netwerken

Locatie
Cultuurcentrum Martien van Doorne
Martinetplein 1, 5751 KM  DEURNE

Meld je hier aan voor 1 november.
Introducés zijn welkom voor deze avond.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS