OVS Ondernemerscafé op 25 oktober 2017

Geplaatst op 05-10-2017

Ondernemerscafé
Woensdag 25 oktober 2017
Café-Zaal-Brasserie In d’n Herberg, Postel 27 te Someren
Ontvangst vanaf 20.00 uur / aanvang 20.30 uur

Het thema van de najaarseditie van ons Ondernemerscafé is: “Blijf in Beeld!”.

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en daarmee, voor u als ondernemer, een ontmoetingsplaats met uw (potentiële) klanten. Dit betekent voor een ondernemer, allereerst, dat een professioneel gemaakte website onmisbaar is. Echter daarmee bent u er nog niet, want: Straalt de website de juiste identiteit van uw onderneming uit? Is deze nog wel vindbaar tussen ontelbare andere websites? Komt uw onderneming voorbij op bijvoorbeeld facebook? Moet u vandaag nog een tweet de wereld in slingeren? Gaat u in op de uitnodiging voor een netwerkontbijt? Oops, is de deadline voor de advertentie in ’t Contact vanmiddag al? Laat u geen of juist wel folders drukken?

Vragen te over, maar heeft u de antwoorden? Misschien komen de antwoorden op uw vragen van onze gasten van vanavond. Een deskundigenpanel, bestaande uit (in alfabetische volgorde):

  • Hans Claessens, namens drukkerij Claessens;
  • Boyke Joosten, namens ’t Contact/Peelbellang;
  • Gert Meeuws, namens Gonect;
  • Chris van Seggelen, namens Vier Hoog creatief bureau;
  • Ties Steenstra, namens Steenstra Media;
  • Wesly Truijen, namens RenewMyID.

U kunt ons helpen deze avond onvergetelijk te maken, door uw vragen op dit gebied, voor dinsdag 10 oktober a.s., door te sturen naar ondernemerscafe@ovs.nl

klik HIER om aan te melden.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS