Winterse Kerst Koopavond op 15 december! Winkels open tot 22.00 uur!

Geplaatst op 04-12-2017

Net als voorgaande jaren organiseert OVS ook dit jaar weer een gezellige sfeervolle Winterse Kerst Koopavond.
De winkels zijn in kerstsfeer en geopend tot 22.00 uur.  Op het Wilhelminaplein staat natuurlijks de prachtige kerststal met daarbij een leuke kerstmarkt met allemaal Somerense kraampjes. Op diverse plekken in het centrum geven koren en muziekverenigingen een openlucht-concert. Op het “Kanaal-plein”, het Wilhelminaplein, de Postelstraat, de Postel en “Bij Sonnemans”.
Daarnaast is er voor de kinderen een leuke kinderboerderij en een speurtocht.
Kortom het wordt weer een leuke, sfeervolle avond met medewerking van Somerense verenigingen en ondernemers.

foto’s Winterse Kerst Koopavond 2016


 

 

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS