Ondernemerscafé woensdag 5 april 2017

 
05-04-2017 73 kl

Gezond ondernemerscafé

05-04-2017 39 klWoensdag 5 april hebben we een inspirerende en bovenal gezonde ondernemerscafé gehouden. Onder begeleiding van een deskundigenpanel, zijn wij ingegaan op het belang van een gezonde werkomgeving. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat deze van essentieel belang is voor de productiviteit van medewerkers. Gebleken is dat een gezonde werkomgeving leidt tot een hogere productiviteit.
Door onze deskundigen is hierbij een aantal concrete voorbeelden gegeven, die goed blijken te werken en makkelijk toepasbaar zijn. Een concreet voorbeeld is het beschikbaar stellen van fruit en of maaltijden voor medewerkers. In dit verband is de fiscale aftrekbaarheid relevant.
Pieter Janssen ging uitgebreid in op de werkkostenregeling en heeft een aantal bruikbare tips met ons gedeeld. Van Hanny hebben we de '20 minuten regel' meegekregen. Deze slaat op een wisselende werkhouding, waarbij het bedoeling is om de zithouding na 20 minuten te verruilen voor een actieve c.q. bewegende werkhouding. Het kantoormeubilair speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij de oproep is om te oriënteren op de diverse (innovatieve) mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, zoals bijvoorbeeld de kantoorfitness.
Tussen de presentaties door werden we voorzien van heerlijke hapjes en uiteraard de nodige vocht.
We kijken terug op een geslaagde en gezellige avond.

Verslag: Hafid el Boughlali
Foto's: Theo van den Boomen
meer foto's: zie fotogalerij


 

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden