Mark Greijmans benoemt tot Lid van Verdienste

49 6

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Ondernemers Vereniging Someren nam Mark Greijmans afscheid als voorzitter. Zijn opvolgster Moniek Peeters benoemde hem als dank voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging tot Lid van Verdienste.

In 2000 startte Mark in het bestuur van OVS sectie DIA. Na de structuurwijziging in 2005 ging het bestuur van sectie DIA verder als de werkgroep activiteiten.
Daarnaast maakte Mark vanaf 2002 deel uit van het OVS bestuur. Ook in deze periode was Mark actief in het overleg met de gemeente en voor de bedrijventerreinen. Binnen de vereniging was hij ook bekend als "razende reporter", zowel tekst als beeld voor OVS Aktueel en website werden door Mark op originele wijze verzorgd.

In 2008 werd Mark gekozen tot voorzitter. In de afgelopen 9 jaar heeft Mark zich breed ingezet. Naast de gebruikelijke voorzitterstaken heeft hij in 2013 in samenwerking met gemeente en KvK geprobeerd om centrummanagement tot stand te brengen. Mark hechtte belang aan de overleggen met de zusterverenigingen uit Asten en Deurne. Ook heeft hij in diverse klankbordgroepen / commissies de standpunten van OVS vertegenwoordigd.44

Als blijk van grote waardering voor zijn enorme inzet hebben de leden, op voordracht van het bestuur van de OVS, tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem besloten hem te benoemen tot Lid van Verdienste. Mark is na Frans Leenen de tweede persoon binnen de vereniging die deze titel ontvangt. Hij ontving de oorkonde uit handen van de nieuwe voorzitter Moniek Peeters.

Moniek Peeters heeft na een aantal maanden "stage", zoals zij het zelf noemt, haar draai gevonden binnen de vereniging. Zij heeft inmiddels kennis gemaakt met het bestuur en de werkgroepen. De vereniging gaat met Moniek vol vertrouwen de toekomst in.

meer foto's in de fotogalerij

39 34

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden