Over de OVS

Ondernemers verenigen zich in een ondernemersvereniging uit het oogpunt van gezamenlijke belangen die de op zich zeer verschillende ondernemers met evenzeer verschillende bedrijven hebben. De bakker, de timmerman en de accountant, de detaillist, de agrariër, het metaalbedrijf en de advocaat, de horecaondernemer en de schilder, ze zijn allemaal ondernemer en binnen de OVS is de saamhorigheid groot.

Wat kan de OVS voor u als ondernemer betekenen ?

Zaken die we binnen de OVS samen voor elkaar en met elkaar nu reeds doen:

• Gezamenlijke winkelacties; 
• Braderieën en open zondagen;
• Veiligheid: CP DAS ( Criminaliteitspreventie Deurne Asten Someren); 
• Gemeenteoverleg op het niveau van B & W en het Dagelijks Bestuur OVS inzake: - economisch platform; - revitalisering bedrijventerreinen; - verkeersmaatregelen;  - sfeerverlichting winkelgebied; - openingstijden van uw onderneming;
• Overleg met zusterorganisaties (ICAS/OVA/OVD/DIC) in deregio Asten Deurne Someren 
• Overleg met de Kamer van Koophandel; 
• Overleg met VMBO school i.v.m. stageplaatsen  (t.b.v. de toekomstige arbeidskrachten binnen uw bedrijf);
• De OVS organiseert het ondernemerscafé en bedrijfsbezoeken bij haar leden

Als ondernemer beschikt u bij de OVS over een prachtig netwerk van bedrijven en vooral mensen die elkaar op diverse wijzen van dienst zijn, ondersteunen en elkaar aanvullen.
De contributie is laag, uw rendement hoog, reden te meer om nu lid te worden. Kosten voor het OVS lidmaatschap in 2016: € 156,- excl. BTW. De contributie wordt jaarlijks geïndexeerd met 2,5%.

Naast hetgeen reeds is geschetst, is er nog een aspect dat zeker het vermelden waard is, namelijk de gezelligheid. Ook voor u kan de boog niet altijd gespannen zijn. U moet af en toe eens ontspannen. Daartoe hebben we ook jaarlijks een Nieuwjaarsborrel, het OVS uitstapje en de gezellige jaarvergadering. Ook binnen de werkgroepen waar veel ondernemers actief zijn is de sfeer goed.

De cohesie tussen de ondernemers zorgt voor een prettige omgang, zowel tijdens de georganiseerde activiteiten, alsook in de dagelijkse omgang met elkaar, kortom men leert elkaar beter kennen.

Voor iedere (aspirant) Somerense ondernemer geldt: " OVS: samen sterk, ook in uw belang!"

Ondernemers Vereniging Someren

whitestroke 

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Ondernemers
Vereniging
Someren

 

Groeningen 20
5712 HC  Someren

 

Telefoon: 0493-496321
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.ovs.nl

 

icon-facebook icon-twitter icon-linkedin

btn-lid-worden