Help! Mag ik mijn klanten nog wel mailen?

Geplaatst op 03-01-2018

Heel wat e-mails de laatste tijd, allemaal met dezelfde vraag: “Help Marian, mag ik mijn klanten straks nog wel mailen?” Ze refereren naar een nieuwe wet die in mei van dit jaar in werking treedt. En om je maar meteen gerust te stellen: nee, die wet betekent niet dat jij je klanten niet meer mag mailen.

De regels worden echter wel wat strenger en dat betekent dat je misschien het een en ander moet aanpassen. lees meer in de blog van kooplust.com

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS