OVS werkgroep Bedrijven(terrein) organiseert informatieavond voor bedrijven.

Geplaatst op 17-01-2018

Op dinsdag 30 januari organiseert de OVS werkgroep Bedrijven(terrein) een informatieavond voor bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen. De avond vindt plaats bij OTC Someren, Kanaalstraat 101b te Someren. Aanvang 20.00 uur. Een afvaardiging van de gemeente Someren is ook vertegenwoordigd tijdens deze avond. Zij geven een toelichting op de huidige status.

Na afloop is er nog een informeel gedeelte om nader kennis te maken met collega-ondernemers.

Graag vooraf aanmelden

AGENDA

  • opening / welkom
  • toelichting doelstellingen werkgroep
  • gemeente (huidige status)
  • brainstormsessie
  • samenvatting brainstorm
  • vervolgstappen
  • sluiting

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS