Kennisbijeenkomst AVG op dinsdag 27 maart bij RSW Accountants + Adviseurs

Geplaatst op 28-02-2018

Vanaf 25 mei 2018 gaat er een nieuwe Europese wetgeving van kracht, de GDPR (General Data Protection Regulation), in het Nederlands de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De verordening bevat veel specifieke regels met betrekking tot privacy van persoonsgegevens en hoe u hier als bedrijf mee om hoort te gaan. De AVG heeft strengere regels en hogere sancties bij het niet naleven van de regels voor het verwerken van persoonsgegevens.

Samen met Goorts + Coppens Advocaten organiseert RSW Accountants + Adviseurs een bijeenkomst om u te helpen met het uitvoeren van de AVG. Zij geven een heldere vertaling van de aangescherpte wetgeving en helpen u op weg met de voorbereidingen voor uw bedrijf. Ben u bewust van de gegevens die u ergens opslaat of deelt met een andere partij. Zijn de gegevens veilig of kan iedereen er zomaar bij? En wat is een verwerkersovereenkomst en wie stelt deze op?

Hiervoor zijn praktische juridische modellen ontwikkeld die u kunt toepassen binnen uw bedrijf. De kennisbijeenkomst is gericht op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG binnen het bedrijf. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Locatie: RSW Accountants + Adviseurs, Stapeloven 2, Helmond
Datum: 27 maart 2018
Aanvang: 08.00 uur ( de middagbijeenkomst is inmiddels volgeboekt)

Aanmelden kan hier

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS