Werkgroep vraagt lokale politiek om mening over het winkelgebied in Someren

Geplaatst op 06-03-2018

Someren heeft, net als veel andere gemeentes, last van de problematiek in Retail land, zoals leegstand van winkelpanden en teruglopende toevoer van publiek in de winkelstraten.

Enkele lokale ondernemers en pandeigenaren hebben zich aangesloten bij de werkgroep winkelgebied van OVS met als doelstelling om deze problematiek aan te pakken. De werkgroep heeft inmiddels al diverse zaken ondernomen. Denk hierbij aan het grootscheepse klantonderzoek, de plaatsing van bloembakken en verlichting in de winkelstraat en een samenwerkingstraject met de gemeente.

Aan de vooravond van de verkiezingen zijn alle politieke partijen gevraagd hun visie te geven over een aantal onderwerpen t.a.v. het winkelgebied in Someren en hun mening te geven op een aantal scherpe stellingen. Deze visie van alle partijen is samengevoegd in één overzicht om de burger, voor wie dit onderwerp ook belangrijk is, hulp te bieden bij het maken van de juiste keuze bij de lokale verkiezingen op 21 maart a.s. Kijk hier voor de stellingen en de visie:

Matrixoverzicht stellingen winkelgebied Someren fracties

Matrixoverzicht visie winkelgebied Someren fracties

De stellingen worden ook voorgelegd aan de lijsttrekkers tijdens de Politieke Forumavond op maandag 12 maart 2018 bij Uncle Buck, Wilhelminaplein 9B te Someren. Aanvang 20.00 uur. De avond is openbaar en voor iedereen gratis toegankelijk. Wel graag even aanmelden!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS