OVS Ondernemerscafé op woensdag 4 april bij SCC De Ruchte

Geplaatst op 22-03-2018

Wordt vakmanschap nog wel op waarde geschat of zetten we alle kaarten op de kenniseconomie?

Tijdens het ondernemerscafé gaan we in gesprek met de ondernemer, de opleider en de leerling.
Onze gasten zijn: Roland van Bussel (Bouwbedrijf DOBU), Eduard en Marius Wijlaars (Edumar Metaalbewerking), Wil van Roosmalen (Bouw Infra Mensen), Claus van Teeffelen (Varendonck College / Someren On Stage), Tim Klessens (leerling Bouw Infra Mensen), Teun Bekx (leerling, werkzaam bij Bouwbedrijf DOBU en Dennis Sondern (leerling, werkzaam bij Edumar Metaalbewerking )

Graag tot ziens bij het OVS Ondernemerscafé op woensdag 4 april 2018 bij SCC De Ruchte, Laan ten Roode 71 Someren.
Ontvangst 20.00 uur / aanvang 20.30 uur
Een interessante avond, vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden!
AANMELDEN

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS