OVS Ondernemerscafé op woensdag 4 april bij SCC De Ruchte

Geplaatst op 08-03-2018

“Gouden handjes”

Wordt “werken met de handjes” nog wel op waarde geschat of zetten we alle kaarten op een kenniseconomie?

Met een bloeiende economie, neemt helaas de krapte op de arbeidsmarkt toe. Nieuwe medewerkers aantrekken en opleiden in sectoren als bijvoorbeeld bouw en metaal, vergt veel inspanning en creativiteit van een ondernemer. Daarnaast liggen voor, goedgekwalificeerde, vakmensen helaas diverse “kapers op de kust”. Hoe ga je hier mee om? Hierover praten we deze keer in ons ondernemerscafé niet alleen met ondernemers…. Zorg dat u erbij bent, want het belooft een boeiende avond te worden. Als gasten verwelkomen wij:
• Roland van Bussel (eigenaar) en Teun Bekx (leerling) van Bouwbedrijf Dobu BV
• Wil van Roosmalen (directie) en Tim Klessens (leerling) van Bouw Infra Mensen uit Mierlo
• Eduard en Marius Wijlaars (eigenaren) en Dennis Sondern (leerling) van Edumar Metaalbewerking uit Someren

Graag tot ziens bij het OVS Ondernemerscafé op woensdag 4 april 2018 bij SCC De Ruchte, Laan ten Roode 71 Someren.
Ontvangst 20.00 uur / aanvang 20.30 uur
AANMELDEN

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS