Retail richting 2030: interessante bijeenkomst voor retail- en horecaondernemers

Geplaatst op 31-08-2018

Het retailspeelveld verandert en het gaat razendsnel. INretail en de Kamer van Koophandel organiseren samen een bijeenkomst voor retail- en horecaondernemers. Kom alles te weten over hoe je het retailen nog leuker, relevanter en makkelijker kan maken. Zodat je slim aan de slag kan met de toekomst van jouw zaak.

Dinsdag 25 september
18.30 tot 21.30 uur
Ondernemersplein Eindhoven
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS