Bedrijfsbezoek Constructie- en Lasbedrijf W. Martens B.V. in Someren

Geplaatst op 13-09-2018

Op dinsdag 18 september zijn we te gast bij Constructie- en Lasbedrijf W. Martens B.V. in Someren.

Het bedrijf (2 jaar geleden verhuisd vanuit Asten naar Someren) is toeleverancier voor de bouw en alle andere branches waarvoor ze iets kunnen betekenen. Een ondernemer met een leuke visie op het ondernemen en zijn eigen organisatie. Geen website, facebook of andere social media kanalen en toch ieder jaar een flinke stijging van de order portefeuille. Nieuwsgierig? Zorg dat je erbij bent!

Datum:   Dinsdag 18 september 2018
Locatie:  Constructie- en lasbedrijf W. Martens B.V, Lage Akkerweg 15, Someren
Tijd:        Ontvangst vanaf 19.00 uur / aanvang 19.30 uur

Klik hier om aan te melden

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS