Ondernemerscafé S.O.S. – Starten Ondernemen Stoppen

Geplaatst op 25-10-2018

Starten Ondernemen Stoppen

OVS hield op dinsdag 23 oktober een ondernemerscafé in De Ruchte in Someren met als thema S.O.S. Starten Ondernemen Stoppen.

Diverse kanten van het Starten, Ondernemen en Stoppen werden door de drie deskundigen belicht. De gasten van dit ondernemerscafé waren Frank Berkers van RSW Accountants + Adviseurs, Frans Raijmakers van Brabant Accountants en Belastingadviseurs en Jan van den Nieuwenhof van Rabobank Peelland Zuid.

Bekijk hier de foto’s van het ondernemerscafé.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS