Werkgroep Bedrijven timmert aan de weg en zet stap voorwaarts!

Geplaatst op 25-10-2018

OVS is via de werkgroep Bedrijven vertegenwoordigd in de klankbordgroep bedrijventerrein Sluis XI. Samen met de gemeente en diverse ondernemers  worden knelpunten bekeken en een concreet plan onderzocht. Denk hierbij aan de routing en de hoofdverkeersader op het bedrijventerrein, waterproblematiek, bluswater voorziening, parkeren en groen op het bedrijventerrein.

Op uitnodiging van de werkgroep zal Burgemeester Blok en het college op dinsdag 27 november de bedrijventerreinen bezoeken. Na een ontvangst bij Bouwbedrijf DOBU volgt een rondrit over de bedrijventerreinen waarbij diverse aandachtspunten toegelicht worden.

Daarnaast heeft de werkgroep een Whats-App groep opgezet: OVS Bedrijven Alert. Bedrijven die op één van de Somerense bedrijventerreinen gevestigd zijn kunnen zich hiervoor aanmelden via info@ovs.nl

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS