Nomineer Hier!

Enthousiasme en positiviteit tijdens de opening van de OVS Eindejaarsactie.

Geplaatst op 15-11-2018

Zoals gebruikelijk wordt de OVS Eindejaarsactie geopend met een netwerk-ontbijt voor alle deelnemers en sponsoren.

Om 07.00 uur ontving de werkgroep de genodigden met koffie, thee, een broodje en een  gebakken eitje. Nadat iedereen lekker ontbeten had ontving Frank Driessen van Bakkerij van de Mortel een bos bloemen om hem te feliciteren met de 7 prijzen (!) die hij tijdens de vakwedstrijden in Drachten in ontvangst mocht nemen. Frank is zowel deelnemer en sponsor van de Eindejaarsactie. Daarnaast maakt hij samen met Bart Adriaans (Groente en Fruit Someren) en Eric Bakermans (Café Zaal Brasserie In d’n Herberg) ieder jaar het openingsontbijt mogelijk.

De OVS Eindejaarsactie 2018 overtreft wederom alle voorgaande acties. Maar liefst de helft van alle OVS leden doen mee als sponsor van een prijs en/of als deelnemer aan de actie. Ook deze editie heeft weer een gigantische prijzenpot met 250 prijzen. Er zijn drie trekkingen waarbij 70 prijzen per trekking verdeeld worden. De prijsuitreikingen hiervan zijn op zaterdag 1, 15 en 29 december tussen 16.30 uur en 17.30 uur.
De hoofdprijswinnaars worden uitgenodigd voor de feestelijke hoofdprijstrekking op donderdag 27 december. Voorzitter Moniek Peeters en Notaris René van Kaam zullen de bijna 40 hoofdprijzen trekken. Alle prijsuitreikingen vinden plaats bij Café Zaal Brasserie In d’n Herberg.

Dit jaar had de werkgroep Burgemeester Blok gevraagd om de actie te openen. Dit deed zij samen met wethouder Louis Swinkels en OVS voorzitter Moniek Peeters. Door samenwerking en een positieve instelling gaan OVS, gemeente, detaillisten en vastgoedeigenaren gezamenlijk het centrum van Someren versterken. Het eerste resultaat is de nieuwe sfeerverlichting die binnen enkele weken het centrum van Someren zal sieren. Na de feestmaanden zal de sfeerverlichting vervangen worden door banieren.

Samenvattend was dit netwerk-ontbijt een ochtend vol enthousiasme en positiviteit. Dat belooft wat voor de toekomst!

Kijk voor meer foto’s van het ontbijt in de fotogalerij
foto’s: Eric Driessen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS