Nomineer Hier!

Welkom nieuw OVS lid: PH Advies BV h.o.d.n. Claassen, Moolenbeek & Partners

Geplaatst op 19-11-2018

Vandaag hebben wij PH Advies BV h.o.d.n. Claassen, Moolenbeek & Partners mogen inschrijven als OVS lid. Wij hebben inmiddels al kennisgemaakt met Pieter Hofman tijdens het afgelopen Ondernemerscafé. Wij hopen dat we Pieter in de komende tijd beter leren kennen tijdens de OVS activiteiten in 2019.

Meer informatie over PH Advies BV h.o.d.n. Claassen, Moolenbeek & Partners kun je vinden op de informatiepagina van deze website.

 

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS