Nomineer Hier!

Laatste trekking OVS Eindejaarsactie

Geplaatst op 22-12-2018

Op zaterdag 22 december heeft de werkgroep Eindejaarsactie voor de laatste keer alle deelnemende winkels bezocht voor de 3e en de hoofdprijstrekking. Bij de hoofdprijstrekking deden ALLE ingeleverde kassabonnen mee. Dat werd bij sommige winkels een gezellige chaos. Bekijk hier de foto’s
Alle winnaars worden telefonisch geïnformeerd!

De werkgroep Eindejaarsactie dankt alle OVS leden voor hun medewerking en sponsoring en wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Tot volgend jaar!!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS