Nomineer Hier!

Winterse Kerst Koopavond 14 december 2018

Geplaatst op 16-12-2018

Voor de vierde keer organiseerde OVS de Winterse Kerst Koopavond op vrijdag 14 december. Een sfeervolle avond waar de Somerense Verenigingen zich presenteerde in een kerstsfeer.

Dit jaar met medewerking van Opleidingsorkest van Muziekvereniging Somerens Lust, Vocal Group Estrade, Gemengd koor Combocantorij, Vocal Group Heart & Soul en Tienerkoor Mixes Voices. En diverse foodtrucks en kraampjes met vooral lokale specialiteiten.

Iedereen heeft lekker kunnen proeven en shoppen in ons gezellige Someren en voor de kinderen waren er leuke Oud Hollandse spelen en ook dit jaar was de mobiele kinderboerderij van Kleindier Hobby Asten weer van de partij.

Bedankt voor de gezellige avond en wij wensen u hele fijne feestdagen toe!

Kijk voor meer foto’s in de fotogalerij
Foto’s: Eric Driessen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS