Winterse Kerst Koopavond 2018

Geplaatst op 07-12-2018

Voor de vierde keer organiseert OVS de Winterse Kerst Koopavond. Een sfeervolle avond waar de Somerense Verenigingen presenteren in een kerstsfeer. Dit jaar met medewerking van Opleidingsorkest van Muziekvereniging Somerens Lust, Vocal Group Estrade, Gemengd koor Combocantorij, Vocal Group Heart & Soul en Tienerkoor Mixes Voices.

Daarnaast is er een kerstmarkt met diverse foodtrucks en kraampjes met vooral lokale specialiteiten. Iedereen kan hier lekker proeven en shoppen.

Voor de kinderen zijn er in het centrum op diverse plaatsen Oud Hollandse spelen geplaatst. En ook dit jaar is de mobiele kinderboerderij van Kleindier Hobby Asten weer van de partij.

Alle winkels zijn aangekleed in kerstsfeer en geopend tot 22.00 uur.

Graag tot ziens in sfeervol Someren!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS