Bedrijfsbezoek Golfbaan de Swinkelsche – woensdag 15 mei 2019

Geplaatst op 17-05-2019

Op woensdag 15 mei waren we te gast bij Golfbaan de Swinkelsche, gelegen in de prachtige Somerense natuur.

Er was een goede opkomst, kennelijk zijn vele OVS leden geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de golfbaan. En nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen. We werden hartelijk ontvangen met koffie en vlaai en een welkomstwoord van Hendrik. Waarin hij vertelde over het ontstaan van de golfbaan vanuit een boerenbedrijf. En het proces met goedkeuring en afstemming tussen waterschap, provincie en gemeente.

Verdeeld in drie groepen kregen we een rondleiding, in een heerlijk avondzonnetje, over de greens en de fairways. Hier zagen we hoe de golfbaan opgaat in de omliggende natuur. Daarnaast kregen we ook binnen een rondleiding door de kleedkamers, vergaderruimtes en het clubhuis. In het clubhuis werd vervolgens nog gezellig na-gebuurt onder het genot van een pilsje. 

Familie Swinkels, bedankt voor de gastvrijheid en de interessante rondleiding in en rondom jullie mooie bedrijf. 

Bekijk hier alle foto’s.

Foto’s: Theo van den Boomen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS