Uitnodiging OVS dag

Geplaatst op 23-05-2019

De jaarlijkse OVS dag is het uitgelezen moment om met collega-ondernemers eens iets gezelligs te ondernemen, een bedrijf te bezoeken, de omgeving te verkennen en natuurlijk gezellig wat te eten en drinken. De werkgroep activiteiten wil je ook dit jaar weer uitnodigen voor deze gezellige OVS dag.

Programma:
Dit jaar staat er een bedrijfsbezoek op de agenda buiten onze dorpsgrenzen. We vertrekken op vrijdag 14 juni om 08:30 uur vanaf het Wilhelminaplein per bus richting Ittervoort voor een uniek bedrijfsbezoek aan Adams Muziekcentrale, de fabrikant van vele muziekinstrumenten. Hierna volgt een lunch en activiteit in een verrassend mooie omgeving…

Rond de klok van 17:30 uur zijn we weer terug in Someren, waar de dag culinair zal worden afgesloten bij Gasterij Krabbendam. Rond 22:00 uur is het officiële programma ten einde.

De eigen bijdrage bedraagt € 48,40 (€ 40,- + BTW € 8,40) p.p. voor de eerste twee deelnemers per onderneming. De bijdrage vanaf de derde persoon bedraagt € 96,80          (€ 80,- + BTW € 16,80) p.p.
De factuur wordt vooraf verzonden en dient ook voor aanvang van de OVS dag voldaan te zijn.

Aanmelden kan tot 1 juni HIER

Bij niet of te laat afmelden kunnen wij de eigen bijdrage niet meer retourneren ivm gemaakte reserveringen. Dus ben je onverhoopt verhinderd dan verzoeken wij je dit uiterlijk op 12 juni aan ons door te geven. (info@ovs.nl)

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS