Kick-off Somerense Ondernemer van het jaar 2019

Geplaatst op 08-05-2019

Welke onderneming verdient volgens jou de titel ‘Somerense Ondernemer van het jaar 2019’? Doe mee en breng je stem uit!

Dit jaar organiseert OVS de 5e verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar. Alle inwoners van Groot Someren kunnen zijn of haar stem uitbrengen.

Dus ben je tevreden over de goede service van de winkel op de hoek, de behulpzaamheid van de speciaalzaak uit het dorp, de goede bediening van een gezellig café of restaurant of het fijne personeelsbeleid van dat ene bedrijf, laat het ons weten!

Nomineer hier!
Een kandidaat aanmelden kan tot 31 mei 2019.

Op woensdag 12 juni maakt de vakjury de drie genomineerden bekend. Zij strijden op vrijdag 8 november om de titel ‘Somerense Ondernemer van het jaar 2019’.

De vakjury bestaat uit Eduard Wijlaars van Edumar (winnaar 2013), Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging (winnaar 2016), Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, ondernemer in Helmond.

Voorwaarden voor aanmelden:
De onderneming dient gevestigd te zijn in Someren en dient op het moment van aanmelding minimaal 2 jaar actief te zijn. Kandidaten kunnen werkzaam zijn in de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening, horeca en agrarische sector. Enkele criteria: Innovatief, goed voor personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal gezicht.

 

Bekijk hier alle foto’s van de kick-off.
Foto’s: Rob Fritsen/SIRIS

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS