Uitnodiging bedrijfsbezoek 15 mei 2019

Geplaatst op 03-05-2019

Op woensdag 15 mei zijn we te gast bij Golfbaan de Swinkelsche te Someren.

Golfbaan de Swinkelsche is gelegen in de prachtige Summerse natuur. Rust en ruimte typeren de golfbaan en de omgeving. Zowel voor de golfer, fietser als wandelaar is de omgeving zeer geschikt om te genieten van een prachtige dag.

De familie Swinkels wil een rondleiding verzorgen om ons ook achter de schermen een inkijkje te geven in het reilen en zeilen van de golfbaan, het onderhoud van de greens en de diverse ruimtes in het clubhuis.

Bij dit bezoek zijn ontvangst met koffie/thee en iets lekkers + 1 consumptie inbegrepen. Overige drankjes zijn voor eigen kosten.

Datum: Woensdag 15 mei 2019
Locatie: Golfbaan de Swinkelsche, Maarheezerdijk 10 te Someren
Tijd: Ontvangst vanaf 19.00 uur / Aanvang 19.30 uur

Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan hier

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS