Voorwaarden aanmelden kandidaat OVS Ondernemer van het Jaar

Geplaatst op 10-05-2019

OVS Ondernemer van het Jaar
Iedere drie jaar organiseert OVS de verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar. Ondernemers, publiek en vakjury kunnen bedrijven nomineren. Na een campagne periode is er eind van het jaar een feestelijke finaleavond waar de drie genomineerden zich presenteren. Dit jaar op vrijdag 8 november 2019. Aan het einde van deze avond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Voorwaarden voor aanmelden kandidaat
De onderneming dient gevestigd te zijn in Someren en dient op het moment van aanmelding minimaal 2 jaar actief te zijn. Kandidaten kunnen werkzaam zijn in de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening, horeca en agrarische sector. Enkele criteria: Innovatief, goed voor personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal gezicht.

Vakjury 2019
De vakjury bestaat uit Eduard Wijlaars van Edumar (winnaar 2013), Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging (winnaar 2016), Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, ondernemer in Helmond.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS