18 juni Seizoensafsluiting Ondernemerscafé Deurne in de buitenlucht

Geplaatst op 11-06-2019

Seizoensafsluiting Ondernemerscafé Deurne in de buitenlucht

Ondernemen in de wereld van attractieparken is het thema van de seizoensafsluiting (het 17de seizoen) van Ondernemerscafé Deurne op dinsdag 18 juni op het achterterrein van café De Brouwer aan de Markt in Deurne, aanvang 21.00 uur. Traditioneel is de laatste aflevering van het Ondernemerscafé Deurne in de buitenlucht. De organisatie van deze editie – aflevering 170 – is in handen van Ondernemend Deurne en Linc.

Frans Franssen en Niels Crooijmans zijn de presentatoren. Zij ontvangen Jean Gelissen jr., directeur van de Gelissengroep waaronder attractiepark Toverland valt en Philipp van Stratum van P&P projects uit Someren, zij creëren de sfeerbeleving om de attracties en de decors. Dennis van der Meijden verzorgt het nieuwsblok én er is een verrassingsact.

Ondernemerscafé Deurne in De Brouwer

Ondernemerscafé Deurne (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt.

Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé. Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS