Drie genomineerden Somerense Ondernemer van het Jaar bekend

Geplaatst op 12-06-2019

De drie genomineerden voor de titel ‘Somerense Ondernemer van het Jaar 2019’ zijn bekend. Vloerenbedrijf Engelen, Herberghe de Coeckepanne en Stokvis Optiek, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie!

Op woensdag 12 juni kregen de drie bedrijven bezoek van vertegenwoordigers van de OVS-werkgroep Ondernemer van het Jaar. En werden verrast met een mooie bos bloemen, champagne en een certificaat van de nominatie.

In oktober gaat de campagneperiode van start en kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 8 november presenteren de drie genomineerden zich tijdens de feestelijke finaleavond in de Ruchte in Someren. Aan het einde van deze avond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

• Bekijk hier alle foto’s, gemaakt door SIRIS/Rob Fritsen.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS