Uitnodiging eindpresentatie ‘Koe op het zebrapad!’ – 5 juli

Geplaatst op 28-06-2019

Uitnodiging voor de eindpresentatie van het onderzoekproject ‘Koe op het zebrapad!’

Wij nodigen u van harte uit voor de eindpresentatie van het onderzoekproject ‘Koe op het Zebrapad!’ De presentatie vindt op vrijdag 5 juli om 10.00 uur plaats in theater De Ruchte, aan de Laan van Roode 71 te Someren. Het onderzoek is uitgevoerd door Wageningen Universiteit & Research, Spatial Planning Groep in samenwerking met de gemeente Someren en het stedenbouwkundig bureau van Griensven & van Griensven.

Zowel het landelijk buitengebied als de binnenstedelijke centra in de Brabantse dorpen worstelen met tal van vraagstukken. De transities in deze gebieden en de verbinding met elkaar zijn leidraad in dit onderzoek, met recreatie als een belangrijke speler in de fysieke ordening van het toekomstig gebruik. Ben deelgenoot en luister en discussieer mee tijdens de presentatie van de inspirerende resultaten van dit onderzoek.

Namens het Projectteam:
Wim van der Knaap, Projectleider Wageningen Universiteit & Research, Spatial Planning Groep Geert Hoeben, Beleidsmedewerker economische zaken, recreatie en toerisme Afdeling Beleid Hendrik- Jan van Griensven, Stedenbouwkundig buro Van Griensven & Van Griensven.


Programma

09.30 – 10.00
Ontvangst en welkom

10.00 – 12.00
Eindpresentatie Adviesbureaus

12.00 – 13.00
Borrel en hapje

Theater De Ruchte
Laan ten Roode 71
5711 GB Someren

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS