Drukbezochte Somerse Jaarmarkt

Geplaatst op 19-08-2019

De Somerse Jaarmarkt op 16 augustus j.l. is goed bezocht. Veel mensen wisten de kraampjes in de Postelstraat in Someren te vinden. Een mooie afsluiting van de vakantie.

Het was een gezellige dag waarop iedereen kon winkelen, eten, drinken en genieten in het centrum van Someren. Er was een grote braderie, papegaaienshow, draaimolen en het eerste ‘Somerense Kinder Straattheater’. 

Iedereen bedankt voor jullie deelname en/of komst naar de jaarmarkt.

Bekijk hier alle foto’s.

Foto’s: Het Contact Someren | Hein van Bakel

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS