Welkom aan ons nieuw OVS-lid: De Bloeiende Organisatie

Geplaatst op 05-09-2019

Vandaag hebben wij De Bloeiende Organisatie als nieuw OVS-lid mogen inschrijven! Wij heten Dorien van Loon van harte welkom bij de OVS en we hopen snel kennis te maken met haar tijdens één van de komende OVS-activiteiten.
Meer informatie over De Bloeiende Organisatie vind je op onze informatiepagina, maar natuurlijk ook op haar eigen website.

De Bloeiende Organisatie
Kromvenweg 14
5715 RG  Lierop
Tel: 06-1756 5953

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS