Save the date: Cybercrime training ‘Digitaal Veilig’

Geplaatst op 03-10-2019

Save the date: Cybercrime training ‘Digitaal Veilig’
Datum: maandag 18 november 2019
Tijd: 15.00 t/m 17.00 uur
Locatie: Deurne (exacte locatie volgt in uitnodiging)

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer met eenvoudige en praktische preventietips wat u zelf kunt doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

Deze training wordt u gratis aangeboden door de gemeente Deurne, Asten en Someren en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De officiële uitnodiging met het programma volgt nog.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS