Somerense Ondernemer van het Jaar 2019 – Breng je stem uit!

Geplaatst op 01-10-2019

Welke onderneming verdient volgens jou de titel ‘Somerense Ondernemer van het jaar 2019’ Vloerenbedrijf Engelen, Herberghe de Coeckepanne of Stokvis Optiek?

Breng hier je stem uit!

Dit jaar organiseert OVS de 5e verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar. Vanaf 1 oktober t/m 5 november 2019 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen.

Op vrijdag 8 november presenteren de drie genomineerden zich tijdens de feestelijke finaleavond in de Ruchte in Someren. Tijdens deze avond brengen de ook de vakjuryleden* hun stem uit en alle aanwezige OVS-leden mogen stemmen. Aan het einde van deze avond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

*De vakjury bestaat uit Eduard Wijlaars van Edumar (winnaar 2013), Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging (winnaar 2016), Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, ondernemer in Helmond.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS