Vruger waar alles bitter! – Uitnodiging Top 100 Businessclub

Geplaatst op 13-10-2019

Geacht OVS lid,

Op dinsdag 29 oktober a.s. organiseert de Ruchte Top 100 Businessclub een avond over de historie van Someren. Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met de Heemkundekring.

Wat kun je deze avond verwachten:
Al jaren lang wordt er door de Somerense gemeenschap druk gediscussieerd over hoe het nu bijvoorbeeld verder moet met de Postelstraat en het Willhelminaplein. Iedereen praat er over, want het Centrum is volop in beweging. Maar hoe is deze ontwikkeling vanuit historisch perspectief verlopen, oftewel hoe deeje ze da vruger. Maandenlang is er door de Heemkundekring hard gewerkt om dit in kaart te brengen. Door middel van unieke beelden en filmmateriaal uit het verleden is het niet alleen een trip down memory lane, maar kunnen we er zelfs misschien nog iets van opsteken!

Kortom, een unieke presentatie die u zeker niet mag missen!

Deze bijeenkomst is zowel voor leden als niet leden geheel gratis. Aanmelden kan tot en met maandag 28 oktober via aanmelden@deruchte.nl

Ontvangst: 20:00 uur met koffie en thee
Aanvang: 20:30 uur
Einde: 22:00 uur
Aansluitend borrel met een hapje!

Namens de Ruchte Top 100 Businessclub,
Guido Hesselmans

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS