Aftrap Eindejaarsactie – 14 november 2019

Geplaatst op 14-11-2019

Ook dit jaar wordt de OVS Eindejaarsactie afgetrapt met een netwerk-ontbijt voor alle deelnemers en sponsoren.

Vanochtend, donderdag 14 november, ontving de werkgroep de genodigden om 07:00 uur bij In d’n Herberg. Te gast waren burgemeester Dilia Blok, wethouder Louis Swinkels en de ‘Somerense Ondernemers van het Jaar 2019’ Ad en Yvonne Engelen. Ook werden de nieuwe centrumregisseurs Jan-Willem Speetjens van Seinpost en Peter Geerts van Buro Kragten voorgesteld.

De Eindejaarsactie loopt dit jaar van 14 november tot en met 20 december. Er zijn drie trekkingen en één hoofdtrekking, waarbij de prijswinnaars worden getrokken uit alle inzendingen. Op maandag 30 december om 19.30 uur is de feestelijke hoofdprijsuitreiking in café-zaal-brasserie In d’n Herberg in Someren.

Kijk hier voor meer foto’s van het ontbijt.
Foto’s: Siris | Eric Driessen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS