Somerense Ondernemer van het Jaar – 8 november 2019

Geplaatst op 12-11-2019

Vloerenbedrijf Engelen is op vrijdag 8 november uitgeroepen tot ‘Somerense Ondernemer van het Jaar 2019’.

Tijdens de spannende finaleavond in De Ruchte werden de genomineerden, Vloerenbedrijf Engelen, Herberghe de Coeckepanne en Stokvis Optiek, aan de aanwezigen gepresenteerd. Aan het eind van de avond werd Vloerenbedrijf Engelen als uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Ad en Yvonne Engelen van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier alle foto’s.

Foto’s: Eric Driessen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS