OVS Nieuwjaarsborrel 2020

Geplaatst op 09-01-2020

Op woensdag 8 januari kwamen de OVS leden bij elkaar bij Wijnbar Gijs om de beste wensen aan elkaar over te brengen. Het was een gezellige avond met een grote opkomst.

Voorzitter Moniek opende haar toespraak met een bijzonder welkom aan burgemeester Dilia Blok, wethouders en een minstens éven warm welkom aan alle leden en hun partners. Moniek, ‘die blonde vrouw met ronde buik’ zoals ze zichzelf noemt, haalt aan hoe belangrijk het is om elkaar te ontmoeten. Ondernemers spreken en zaken met elkaar doen. 

Kennen jullie deze songtekst nog? “Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, Wij hebben ongelofelijke haast…” Dit is een herkenbaar beeld voor veel ondernemers. Dit was altijd al zo en zo moet het ook zijn, want we ondernémen niet voor niets van alles. En de term ONDERNEMEN moet zijn naam ook eer aan doen. Aldus Moniek. Of zoals Joop van den Ende altijd zegt: “Een ondernemer is iemand die kansen ziet en het lef heeft om heel veel opzij te zetten om die kansen naar zich toe te trekken”.

Er ligt weer een mooi verenigingsjaar achter ons met een hele reeks activiteiten en samenwerkingen. Moniek bedankt alle ondernemers, gemeente Someren en de vrijwilligers die het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan de OVS. 

Samen toasten we op het nieuwe jaar en het werd nog een hele gezellige avond bij Wijnbar Gijs. Bedankt voor de goede zorgen!

Bekijk hier de foto’s.

Verslag: Annebet Verhees-Haerkens
Foto: Theo van den Boomen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS