Welkom aan onze nieuwe OVS-leden: Martine Maas en Rachel Boerekamp van De Proeftuin van Someren

Geplaatst op 22-02-2020

Vandaag mogen wij Martine Maas en Rachel Boerekamp van De Proeftuin van Someren begroeten bij de OVS. Wij wensen Martine en Rachel veel succes met De Proeftuin van Someren en hopen hen binnenkort tijdens één van onze activiteiten te mogen begroeten. Meer informatie over De Proeftuin van Someren vind je op onze informatiepagina, maar natuurlijk ook op hun eigen website.

De Proeftuin van Someren
Kanaalstraat 4a
5711 EH  SOMEREN

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS