AFGELASTE ALGEMENE LEDENVERGADERING 11 MAART 2020

Geplaatst op 10-03-2020

Beste leden,

In verband met de richtlijnen van het RIVM aangaande het coronavirus heeft het Dagelijks Bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering welke op 11 maart a.s. gepland stond niet door te laten gaan. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Zodra een nieuwe datum voor deze vergadering bekend is zult u hiervan bericht ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Marita Loverbos

Ambt. Secr. OVS
Postbus 88, 5710 AB  SOMEREN
info@ovs.nl

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS