Coronacrisis – Kunnen wij je ergens mee helpen?

Geplaatst op 23-03-2020

Ondernemers van Someren,

Het corona-virus en de opgelegde overheidsmaatregelen hebben op ieder van ons ongekende en verstrekkende gevolgen. Alle ondernemers zullen na opheffing van alle beperkingen alle zeilen moeten bijzetten om weer een florerende onderneming te krijgen. Wij wensen dan ook iedereen op de eerste plaats heel veel gezondheid toe, maar ook moed, kracht en doorzettingsvermogen in de zware tijd die voor ons ligt. Wij kijken uit naar de dag dat deze nare crisis zal zijn geëindigd en we elkaar weer in goede gezondheid mogen ontmoeten.

Mocht je als ondernemer met vragen zitten, neem contact met ons op. Wij kijken graag met je mee. Dit kan door een e-mail te verzenden naar info@ovs.nl.

Zoals bij jullie bekend is er een groot tekort aan mondkapjes. De nood is hoog, nu pas eind van de week nieuwe voorraden worden verwacht. De Veiligheidsregio te Eindhoven en de gemeente Someren kan jullie hulp goed gebruiken. Mochten jullie eventueel nog mondkapjes hebben, dan vriendelijk het verzoek deze ter beschikking te stellen. Het moeten wel mondkapjes zijn met een bepaalde certificering (CE keurmerk, klasses FFP1, FFP2 of FFP3) en ze moeten netjes zijn verpakt c.q. bewaard zijn, omdat ze rechtstreeks naar de ziekenhuizen in Brabant gaan. Als jullie mondkapjes hebben, dan graag een e-mail verzenden naar g.hoeben@someren.nl.

Ondernemers Vereniging Someren en de gemeente Someren.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS