Files op de A2: moet ik daar maar mee leren leven of kan ik er zelf daadwerkelijk iets aan doen ?

Geplaatst op 08-04-2020

Staat u met uw voertuigen en/of uw goederen ook elke dag ’s morgens en ’s avonds aan te schuiven op de A2 tussen de knooppunten Vught en Deil en bent u geïnteresseerd in mogelijkheden om daar wat aan te doen dan is bijgaand aanbod misschien iets voor u. De Provincie Noord-Brabant wil bedrijven die veel op dit traject rijden namelijk helpen om de spits te mijden. Daartoe heeft zij een logistiek makelaar aangetrokken die samen met u op zoek gaat naar mogelijkheden om uit de spits te blijven. Mocht u van dit aanbod, waar voor u als bedrijf geen kosten aan verbonden zijn, gebruik willen maken, neemt u dan contact op met Ton Mooren via t.mooren@evofenedex.nl of 06-55716573.

Indien u meer over het project wilt weten, leest u dan bijgaande Flyer logistiek makelaar NB.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS