Welkom aan ons nieuwe OVS-lid Wanda van Houts Afscheidsfotograaf!

Geplaatst op 22-04-2020

Welkom aan ons nieuwe OVS-lid: Wanda van Houts van Wanda van Houts Fotografie/Wanda van Houts Afscheidsfotograaf. Ondanks alle beperkingen rondom het coronavirus wensen wij Wanda veel plezier bij de OVS en hopen wij haar en elkaar snel weer te kunnen ontmoeten. Meer informatie over Wanda van Houts Fotografie/Wanda van Houts Afscheidsfotograaf vind je op onze informatiepagina, maar natuurlijk ook op haar eigen websites: Wanda van Houts Fotografie en Wanda van Houts Afscheidsfotograaf.

Wanda van Houts Afscheidfotograaf
Wanda van Houts Fotografie
Ambachten 8
5711 LC  SOMEREN
Tel.: 06 21585284

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS