Tweede dorpsconferentie over centrum Someren

Geplaatst op 19-06-2020

Op 7 juli van 19.30 – 21.30 uur is er in De Ruchte weer een dorpsconferentie over de plannen in ons centrum . Op deze avond praten de centrumregisseurs u als ondernemer  of inwoner bij over de laatste ontwikkelingen. Ook presenteren ze een eerste schets van het Wilhelminaplein/de Postelstraat en horen graag uw mening hierover. Dus noteer alvast in uw agenda!

Om de avond coronaproof te laten verlopen, wil men graag weten hoeveel personen er komen. U kunt zich daarom aanmelden via centrumplansomeren@seinpost.com.
Let op: aanmelden is verplicht. Graag 1 persoon per huishouden 

Voor jongeren wordt een aparte bijeenkomst georganiseerd, meer info volgt.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS