2e BIZ info-avond op 6 oktober om 19:30 uur

Geplaatst op 01-10-2020

Beste ondernemers van de OVS,

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft de informatie-avond over de BIZ op 29 september 2020 digitaal plaats gevonden. Voor diegenen die het gemist hebben sluit ik hierbij nog een keertje de uitnodiging van Seinpost in (Uitnodiging Seinpost bijeenkomst 29 september 2020), evenals de flyer welke is verspreid over de BIZ (Flyer BIZ Someren).

De (online) informatie-avond werd door (slechts) 18 mensen bijgewoond, maar is naar tevredenheid verlopen. Het moet mij van het hart dat deze opkomst erg tegenvalt. Het bestuur knokt al jaren voor een verbetering van het centrum van Someren. Daarom wil ik nog een keertje het belang van de BIZ benadrukken, met name voor die ondernemers in het centrum die zich niet aangemeld hadden voor de informatie-avond. Mocht de BIZ er immers niet komen, dan zullen er vanuit de OVS géén activiteiten meer in het centrum georganiseerd worden, simpelweg omdat daarvoor geen financiering meer voorhanden is. Beste leden: Het is vijf voor twaalf!

Seinpost heeft aangekondigd de informatie-avond op dinsdag 6 oktober om 19.30 uur te willen herhalen.

Aanmelden kan via e-mail: centrumplansomeren@seinpost.com.

Na aanmelding ontvang je op dinsdag 6 oktober per mail een uitnodiging om via teams aan de bijeenkomst deel te nemen.

De oprichting van de BIZ ligt in handen van jullie, ondernemers in het centrum van Someren. Ik vraag jullie daarom nog een keer met klem om -in het belang van jullie eigen onderneming- deze bijeenkomst bij te wonen. Laat je informeren, stel je vragen. Samen werken aan een fijn, sfeervol en gezellig centrum van Someren, die kans wil je toch niet laten schieten?

Ik herhaal daarom de oproep van de OVS: Laat je informeren en stem vóór verbetering van het centrum en daarmee vóór de oprichting van de BIZ!

Met vriendelijke groet,

Moniek Peeters
Voorzitter

 

 

 

Postbus 88, 5710 AB  SOMEREN
info@ovs.nl

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS