Winkelen in Herfstsfeer

Geplaatst op 11-10-2020

Het was vanmiddag echt een koopzondag in herfstsfeer. Met af en toe een drupje regen maar zeker ook heerlijke zonneschijn, was het gezellig shoppen in Someren.

Kinderkoor De Dauwdruppeltjes en Mixed Voices Someren gaven optredens op diverse locaties in het centrum van Someren. En de vers gebakken wafels van ‘De Wafeldames’ gingen als zoete broodjes over de toonbank. Bekijk hier de foto’s.

Bedankt voor jullie bezoek en graag tot snel in weer in het centrum van Someren!

Wees loyaal, koop lokaal!

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS