SAVE THE DATE 14 APRIL 2021

Geplaatst op 22-03-2021

Algemene Ledenvergadering

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de OVS zal dit jaar gehouden worden op woensdagavond 14 april 2021. In verband met de coronamaatregelen zal deze ook dit jaar helaas digitaal moeten plaatsvinden. Desondanks zijn we van plan er toch een bijzondere en gezellige avond van te maken.

Reserveer de datum alvast in jullie agenda en geef je hier of via onderstaande button op. Meer informatie volgt snel.

Hopelijk mogen we jullie allemaal online begroeten op 14 april a.s.!

Het bestuur van OVS

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS