Digitale Algemene Ledenvergadering

Geplaatst op 15-04-2021

Woensdagavond 14 april 2021 – Digitale Algemene Ledenvergadering

Op woensdagavond 14 april hebben de OVS leden elkaar digitaal ontmoet voor de Algemene Ledenvergadering. Ook dit jaar heeft deze, in verband met de coronamaatregelen, weer digitaal plaatsgevonden. Wel met een leuk én lekker ‘hart onder de riem’ in de vorm van een borrelpakket.

In deze ledenvergadering zijn Moniek Peeters (voorzitter) en Jolanda Vendrig (werkgroep activiteiten) herkozen als bestuursleden. Er is afscheid genomen van Marita Loverbos (secretariaat), haar taken worden overgenomen door Natalia van Houts.

Dank aan alle aanwezigen, blijf gezond en we hopen elkaar snel weer te ontmoeten.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS